Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Om LUBIRC

Lund University Biobased Industry Research Center samlar forskare i spetsen för att utveckla kunskap och design som krävs för biobaserade alternativ till traditionella industriella produkter och processer.

LUBIRC initierades vid årsskiftet 2013/2014 av forskare på Lunds Universitet med stöd från Lunds universitets ledning och Region Skåne. 2017 blev LUBIRC universitetets tematiska samverkansinitiativ i cirkulär biobaserad ekonomi. Målet med LUBIRC är att samla ihop forskare med bred kunskap om biobaserade produkter och processer från en mängd olika avdelningar och fakulteter samt externa partners som arbetar inom industrin. Vi strävar efter att skapa helt nya produkter och processer samt ersätta de råvaror som används i nuvarande produkter och processer med biobaserade alternativ.

Läs mer om Lund universitets tematiska samverkansinitiativ på universitetets hemsida. 

 

Kontakta LUBIRC

Josefin Ahlqvist

Projekledare

Tfn: 046 222 4118

Mobil: 0760 247 898

E-post: josefin [dot] ahlqvist [at] fsi [dot] lu [dot] se (josefin[dot]ahlqvist[at]fsi[dot]lu[dot]se)