Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

LUBIRC frukostseminarier

Våra frukostseminarier samlar forskare från hela universitetet samt våra samarbetspartners inom industrin och andra institut en gång i månaden för att diskutera nya frågor som rör biobaserade industriella processer.

Varje månad håller LUBIRC ett frukostseminarium om ett annat ämne som är intressant för vårt samarbetsnätverk bland annat ny vetenskap och forskning inom våra intresseområden utan även presentationer från industrirepresentanter eller om bredare aspekter av hållbarhet i samhället och forskningsvärlden.

Seminarier hålls vanligtvis den första fredagen i månaden kl. 8.30 med kaffe och smörgåsar. Observera att seminarierna hålls på engelska. 

Våra frukostseminarier är tillfället endast online på grund av corona-pandemin. Vi hoppas kunna återuppta personligen vid Kemicentrum snart. 

 

Hör gärna av dig om du vill veta mer om frukostseminarier

Om du vill gå med i maillistan, hålla ett föredrag vid ett framtida seminarium eller vill veta mer, vänligen kontakta LUBIRC-koordinator Josefin Ahlqvist.

Porträtt av Josefin Ahlqvist. Foto.

Josefin Ahlqvist

Projektledare

E-post: josefin [dot] ahlqvist [at] fsi [dot] lu [dot] se

Telefon: 046 222 4118

Mobil: 0760 247898

Forskning, Samverkan och Innovation
Medicon Village, Scheeletorget 1
223 63 LUND