Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Se Bioekonomiriksdagen i efterhand

Bioekonomiriksdagen logo med symboler.

Nu kan du se innehållet från Bioekonomiriksdagen i efterhand!

Under de kommande två veckorna finns filmer från Bioekonomiriksdagen att se via Region Skånes hemsida. Inspelningar av varje presentation och paneldiskussion kan ses individuellt, eller man kan välja att se båda förmiddagarna fullt ut. Missade du några av våra talare första gången? Kanske vill du lyssna igen på en viss presentation. Om du inte kunde delta i konferensen i december är det nu dags att se vad du missade!

Hitta alla inspelningar från Bioekonomiriksdagen på Region Skånes hemsida.

Höjdpunkter från de två förmiddagarna inkluderar:

  • En inledande presentation av Gert Wingårdh, arkitekt och grundare av Wingårdhs, med sina tankar om framtiden och framtidens hållbara boende.
  • Ett utmärkt panelsamtal mellan Lena Ek (styrelseordförande i Södra), Alarik Sandrup (näringspolitisk chef på Lantmännen) och Jytte Guteland (S, ledamot i Europaparlamentet) om de politiska beslut som behövs för att ställa om till en cirkulär och biobaserad ekonomi.
  • Presentationer från LU Innovation, ScanOats, Bona AB, Oatly, Enza Biotech, och fler till om deras pågående satsningar och framgångar inom biobaserad innovation.

Inspelningarna är bara tillgängliga online att se fram till den 28 januari så missa inte din chans!